Кошик
66 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 09.12).

+380 (67) 383-80-09
+380 (96) 258-70-73
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Середа Раппапорта-Василиадиса(М1137)

1 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Під замовлення
  • Код: 20927
clockВідправка з 22 грудня 2024
Середа Раппапорта-Василиадиса(М1137)
Середа Раппапорта-Василиадиса(М1137)Під замовлення
1 ₴
+380962587073
  • +380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73
+380962587073
  • +380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Середовища рекомендують для селективного збагачення і виділення сальмонел з харчових продуктів і інших об'єктів зовнішнього середовища.

Склад**:

Інгредієнти
М1137 грам/літр
М1137І грам/літр
Гідролізат казеїну
5,00
Папаиновый перевар соєвого борошна
5,00
Натрію хлорид
8,00
8,00
Калію дигідрофосфат
1,60
1,60
Магнію хлорид (х 6 Н2О)
40,00
40,00
Малахітовий зелений
0,04
0,04
Кінцеве значення ph (при 25°С) 5,2 ± 0,2
 
 

** Склад вивірений і доведений до відповідності необхідним параметрам

Приготування:

Розмішати 30,0 г порошку в 1000 мл дистильованої води. Обережно підігріти (при необхідності) для повного розчинення частинок. Розлити у пробірки. Стерилізувати автоклавуванням при 0,7 атм (115°С) протягом 15 хв.

Принцип і оцінка результату:

Спочатку запропонована Раппопортом і співавторами середовище (1) потім була модифікована Василиадисом і співавт. (2), які знизили концентрацію малахітового зеленого і підвищили температуру інкубування до 43°С. Цю середу рекомендують для селективного збагачення і виділення сальмонел з харчових продуктів і інших об'єктів зовнішнього середовища. Фахівці міжнародного комітету (ISO) рекомендували для визначення сальмонел середу гідролізатом казеїну (3). Встановлено, що гідролізат казеїну стимулює ріст сальмонел.

Досліджуваний матеріал вносять у Забуференную пептонную воду (М614) і інкубують при 35°С протягом 16-20 ч. Потім збагачений матеріал пересівають на модифіковану середу Раппопорта-Васидиадиса і інкубують 24-48 год при 42±1°С, після чого матеріалом засівають Агар з діамантовим зеленим (М016).

Контроль якості:

Зовнішній вигляд порошку:

Гомогенний сипучий жовтий порошок.

Колір і прозорість готової середовища:

Середовище має синє забарвлення, прозора, без будь-яких преципітату.

Кислотність середовища:

При 25°С водні розчини (3,0% вага/об) мають рН 5,2 ± 0,2.

Культуральні властивості:

Ростові характеристики референс-штамів через 24-48 год при ...

Штами мікроорганізмів (АТСС)
Зростання при 37°С
Зростання при 42±1°С
Salmonella typhimurium (14028)
Рясний
Рясний
Salmonella paratyphi B
Хороший
Хороший
Salmonellatyphi (6539)
Середній або хороший
Середній
Escherichia coli (25922)
Середній
Слабкий
Характеристики
Основні
ВиробникHiMedia
Країна виробникІндія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner