(Поживне середовище для ідентифікації ентеробактерій, суха)
Загальна характеристика
Середа призначена для ідентифікації ентеробактерій по тесту ферментації лактози, являє собою дрібнодисперсний порошок сірого кольору, гігроскопічний, чутливий до світла.
Склад
- Пептон сухий ферментативний
- Натрій хлористий
- Натрій фосфорнокислий двузамещенный
- Агар мікробіологічний
- Аніліновий блакитний
- Лактоза
- Аурин
Комплектність, форма випуску
Живильне середовище для ідентифікації ентеробактерій по тесту ферментації лактози, суха (середа Гисса з лактозою) розфасована по 50, 100, 250 і 500 р.
Спосіб застосування
Препарат у кількості 15 г розмішують в 1 дм3 води очищеної, кип'ятять до повного розплавлення агару протягом 2 ― 3 хвилин, фільтрують через ватно-марлевий фільтр. Розливають по 4 см3 в стерильні пробірки і стерилізують в автоклаві протягом 20 хвилин при температурі (121±1) °С Колір готової середовища рожевий.
Умови зберігання
Середовище зберігають у герметично закритій упаковці в приміщенні з відносною вологістю повітря не більше 60 % і температурою від 5 до 25 °С.
Термін придатності ― 2 роки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 566 ₴