Рефрактометр призначений для проведення аналізу молока і інших рідин. Дана модель приладу має дві шкали: Brix та COMO. Виготовлений з високоякісних матеріалів (корпус ― сталь, оптика скло, гумовий окуляр і протиковзка ручка).
Діапазон:
0...32 % Brix
0...25 % COMO
Похибка:
0,2 % Brix
1 % COMO
Автоматична компенсація температури: від 10 до 30 °С
Вага без футляра: 180 г
З технологічної та економічної точок зору молоко можна розділити на сухий молочний залишок (СМО) і воду або сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), жир і воду. СМО – це показник вмісту всіх компонентів молока, крім води, що визначає вихід молочних продуктів. Зміст СМО визначають шляхом висушування наважки молока при 105 °С. СОМО – показник, що характеризує вміст сухих речовин за винятком жиру. Це більш постійний показник, оскільки найбільшим змінам в молоці схильне вміст жиру.
Тому в практиці молочної промисловості при проведенні розрахунків по нормалізації вихідної сировини найчастіше використовують цей показник. Зміст СОМО визначають шляхом вирахування з сухого молочного залишку вмісту жиру, або використовують даний рефрактометр REF 330. Вміст жиру і щільність визначаються в кожній партії молока, що надходить на підприємство.
Основні | |
---|---|
Виробник | Walcom |
Країна виробник | Тайвань |
- Ціна: 2 160 ₴