Кошик
66 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 21.01).

+380 (67) 383-80-09
+380 (96) 258-70-73
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Ремонт і калібрування БЛИК-Р3

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Послуга
Ремонт і калібрування БЛИК-Р3Послуга
Ціну уточнюйте
+380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73
+380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

БЛИК-Р3
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Спектральна область
роботи белизномера, нм
Діапазон вимірюваних коефі-
циентов відбиття, % не більше
СКО вимірювань коефіцієнтів
відбиття, %
Основна абсолютна похибка

вимірювання, %
Кількість вимірюваних полів
на зразку борошна, шт,
Час визначення одного зразка, з
Електроживлення, В / Гц
Габаритні розміри, мм
Маса, кг

 



540±50

45...90

0,3

1,0

10
60
220 / 50
260 х 250 х 110
4

 

 
 
 
 
 

Виробник белизномера «БЛИК-Р3» російська компанія ТОВ НВФ "РАДІУС" випускає цей прилад з 1999 року. Даний белизномер нарівні з РЗ-БПЛ-ЦМ ми вважаємо найбільш якісним і точним приладом. Самий головний плюс в тому, що налаштування приладу проводиться автоматично при кожному вимірі зразка з двох калібрувальним пластин. Тому, при прогріванні приладу графік функції відображення до коефіцієнту відбиття залишається незмінним . У РЗ-БПЛ-ЦМ калібрування приладу повинен робити сам оператор (лаборант) при включенні приладу, а далі за своїм розсудом В БЛИК-Р3, на відміну від інших белизномеров, користувач має можливість вводити поправку на свідчення білизни.

 
 

Які відмінні особливості приладу БЛИК-Р3:
- Кюветка, куди засипається борошно - знімна і скляна, І частенько її примудряються розбивати. А просто замінити кюветку не можна, потрібно повністю перекалибровывать прилад. Буває, що виробник погано приклеює скло або калібровані пластинки, і вони відклеюються. Самостійно приклеювати їх настійно не рекомендуємо. Краще заплатити за проклейку кювети, ніж потім платити за переробку кювети.

 

 

- Більш висока ступінь точності вимірювання забезпечена тим, що БЛИК-Р3 вимірює борошно в десяти різних точках кювети за один аналіз.
- В приладі часто накопичується багато борошна і забивається вимикач. Прилад починає включатися через раз.
- Прилад чутливий до великим перепадом напруги, що призводить до скиду внутрішніх калібрувань (помилка 040).
    
Основні рекомендації по приладу: після кожного вимірювання добре очищайте кювету, По можливості підключайте прилад через УПС або стабілізатор напруги. Прогрівайте прилад хвилин 10, але не менше, особливо якщо в приміщенні холодно.

Перевірити прогрівся прилад чи ні просто знімаєте кювету з приладу, натискаєте на кнопку старт. Коли прилад покаже помилку Е021 або Е020, ставите кювету назад білої пластиною навпаки оптичного датчика і зверху кювету закриваєте кришкою. Якщо протягом хвилини цифрові свідчення на індикаторі змінюються не більше ніж на 1-2 одиниці, то прилад прогрітий.
Були випадки коли грішили на достовірність показань приладу, хоча на млині просто був неоднорідний вихід борошна. Це перевіряється наступним чином - з чистого білого паперу вирізається сектор так, щоб він закривав область скла на кюветі без пластин. Кладемо цей сектор в кювету і зверху чим-небудь засипаємо т. к. сектор з паперу повинен щільно прилягати до скла. Робимо кілька вимірів білизни цього сектора папери і якщо результати вимірювань однакові (+/- похибка), то прилад працює правильно.

Є більш розширена версія БЛИК-Р3 - БЛІК-Р3
(СМП).
Призначений для експресної оцінки сортності борошна по білизні і контролю технологічного процесу на борошномельних підприємствах, а також для вхідного контролю якості борошна на хлібопекарських підприємствах.
  Принцип дії приладу Блик-Р3 (СМП) заснований на вимірюванні коефіцієнта відбиття променів видимого спектру, в заданому інтервалі довжин хвиль, від ущільнено-згладженої поверхні борошна або тесту і еталонів і визначенні показника білизни і здатності їх до потемніння.
      Блик-Р3 (СМП) працює в двох режимах:
Режим 1 Визначення показника білизни борошна. Методика визначення показника білизни борошна полягає у вимірюванні дифузно –відбитого потоку променистої енергії, що в заданому інтервалі довжин хвиль, від ущільнено-згладженої поверхні борошна в десяти автоматично змінюються зонах, при такій геометрії: кут падіння променя світла -45° до поверхні борошна, а реєстрація відбитого випромінювання 90°;

 Режим 2 Определение способности муки к потемнению. Методика определения заключается в измерении в реальном масштабе времени зональных коэффициентов отражения видимого спектра лучей определенной длинны волны от пшеничного теста в процессе его отлежки в течении
60 мин, и экспонировании показателя «белизны теста» по эксподенциальному закону на период до 360 мин с установлением относительного изменения показателя белизны пробы теста от момента замеса и формирования до прогнозируемого момента окончания его отлежки, в соответствии с требованиями техно-хімічного контролю виробництва хлібобулочних виробів.


Фахівці нашого підприємства пройшли підготовку на заводі-изготовитиле в Зеленограді і нададуть Вам послуги з калібрування, ремонту та практичного навчання обслуговуючого персоналу.
 

 
 
 
 

Предоставляемые услуги:
Калибровка прибора по эталонным пластинам.
Настройка прибора по образцам заказчика.
Проверка и настройка технических параметров прибора.
Ремонт оптико-механических блоков прибора.
Ремонт измерительной платы и блока питания.
Замена поврежденной лицевой панели, 
Замени или восстановление повреждённой или разбитой кюветы прибора с дальнейшей настройкой (обязательная процедура) параметров прибора.
Настройка прибора на работу с несколькими (до четырёх) кюветами.
Продажа кювет и пользовательских заглушек.
Техническое обслуживание (чистка, смазка)
Консультации по работе.
Підготовка до повірки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner