Аналізатор являє собою лабораторну установку, або прилад, призначений для роботи в лабораторних умовах. Працює від мережі і від акумулятора. Цей прилад забезпечений двома перистальтичними насосами, що забезпечує автоматичне промивання аналізатора і зменшує ймовірність забруднення і виходу з ладу вимірювальної камери.
Дана модель аналізатора виконана корпусі з нержавіючої сталі.
Аналізатори молока АКМ-98 мають русифіковане меню користувача!
Прилади пройшли Державні контрольні випробування і мають сертифікат відповідності, внесені в Державний реєстр засобів вимірювальної техніки.
Прилад призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) в пробах, приготованих з незібраного, концентрованого (згущеному без цукру) молока, з вершків і сухого молока (далі – проби), температури і температури точки замерзання, щільності (приведеної до 20 °С) і кислотності проб (рН), а також індикації електролітичної провідності проб, масової частки лактози і доданої води в пробах.
Аналізатори молока АКМ-98 мають русифіковане меню користувача!
Прилади пройшли Державні контрольні випробування і мають сертифікат відповідності, внесені в Державний реєстр засобів вимірювальної техніки.
Прилад призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) в пробах, приготованих з незібраного, концентрованого (згущеному без цукру) молока, з вершків і сухого молока (далі – проби), температури і температури точки замерзання, щільності (приведеної до 20 °С) і кислотності проб (рН), а також індикації електролітичної провідності проб, масової частки лактози і доданої води в пробах.
Аналізатор застосовується для експрес-визначення показників якості молока та (або) продуктів його переробки в лабораторіях молочних заводів, підприємствах харчової промисловості, ветеринарних лабораторіях, а також при проведенні науково-дослідних робіт.
Автоматична мийка аналізатора, програмне забезпечення для зв'язку з комп'ютером, RS232, 12V DC кабель, ECS POS термопринтер, три режими виміру (сире коров'яче знежирене, пастеризоване молоко), можливість рекалибровки аналізатора на будь-який вид молока (буйволіноє молоко, що козяче молоко, верблюже молоко, вершки, сироватка, суміші морозива, відновлене, гомогенізоване молоко).
Прилад забезпечений вбудованим друкуючим пристроєм, для роздруківки результатів аналізу проби, і вбудованою клавіатурою для введення додаткової інформації про сдатчике молока.
Можливість підключення додаткового виносного індикатора, платформних ваг і матричного принтера.
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Параметри виміру | Діапазон показань | Максимально допустима абсолютна помилка |
Жир | 0,02– 9% (опція 40%) | ±0,1% |
СОМО | 6% – 12% | ±0,2% |
Щільність |
1000 – 1040 kg/m3
|
±0,5 kg/m3
|
Загальний білок | 1,5% – 6% | ±0,2% |
Лактоза | 0,01% – 6% | ±0,2% |
Додана вода | 0% – 60% | ±3% |
Температура проби | 2°C – 50 °C | ±0.5°C |
Точка замерзания | –0,4°C — –0,6°C | ±0,01°C |
Соли | 0,01% – 2% | ±0,05% |
рH | 0 – 14 | ±0,05 |
Проводимость | 2 – 20 [mS/cm] | ±0,05[mS/cm] |
Кг | 0 – 150 кг | ±0,1% |
Нормальные условия эксплуатации:
Температура воздуха — 10°C –40°C
Температура пробы — 5°C – 40°C
Относительная влажность — 30% – 80%Питание от электрической сети
Вход: 100 - 240 V ~1.6 A макс. 50-60 Hz
Ввод: +12 V 4.17А мин 50 - 65 WДругие характеристики:
Время измерения пробы – 60 сек.
Время измерения пробы – 60 сек.
Вага < 5,0 кг
Витрата молока на один вимір – 25 мл
Габарити — 290x300x300 мм
Гарантія 12 місяців з дня придбання аналізатора!
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 400 ₴