Ультразвуковий аналізатор молока ЕКОМІЛК Bond
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Під замовлення
- Код: 20491
- +380 (67) 383-80-09
- +380 (96) 258-70-73
Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК-Bond без застосування яких-небудь хімічних реактивів робить аналіз якісних показників складу молока.
Серед вимірюваних параметрів — процентний вміст жиру(Fat), білка(Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СОМО)(SNF), кислотності pH і градусах Тернера (Th0), змісту доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока, щільності (Density), температури молока, точки замерзання (Freezing point), лактози (Lactose), провідності (Conductivity) (визначення доданих в молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин(маститу вимені в корів) і ін
Широко используются в заводских и ветеринарных лабораториях, приемных пунктах, мини-заводах, и молочных фермах для контроля качества молока.
Анализатор обладает высокой точностью измерения, надежностью, простотой в обслуживании, широкой сферой использования, что позволяет занимать одно из лидирующих мест на рынке приборов аналогичного типа.
Стандартные параметры:
- Содержание жира (Fat): 0.1% - 9.0% ± 0.1%;
- Содержание СОМО (SNF): 6% - 12% ± 0.2%;
- Плотность(Density): 1,020 - 1,040g/сm3 ± 0.0005g/сm3;
- Белок (Protein): 2% - 6% ± 0.15%;
- Добавленная вода (Added water): 0,00 - 60% ± 3%;
- Точка замерзания (Freezing point): -0,400 - -0,6500С ± 0,010 0С;
- Температура пробы t0: 0 - 500С ± 0,50С
- * Содержание жира (Fat): 0.01% - 25% ± 0.1%;
- * Лактоза (Lactose): 0.5 - 7,0% ± 0,2%;
- * Кислотность pH: 0.00 - 14pH ± 0.05;
- * Кислотность Th0: 10 - 30Th0 ± 1,5Th(Градусы Тернера);
- * Проводимость(Conductivity): 2 - 20 mSm/cm +/-0,3%;
-
* Приборы комплектуются по отдельному заказу
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Болгарія |
- Ціна: Ціну уточнюйте