Кошик
66 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 09.12).

+380 (67) 383-80-09
+380 (96) 258-70-73
Комплексне оснащення лабораторій
Кошик

Ультразвуковий аналізатор молока ЕКОМІЛК Bond

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Під замовлення
  • Код: 20491
clockВідправка з 22 грудня 2024
Ультразвуковий аналізатор молока ЕКОМІЛК Bond
Ультразвуковий аналізатор молока ЕКОМІЛК BondПід замовлення
Ціну уточнюйте
+380962587073
  • +380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73
+380962587073
  • +380 (67) 383-80-09
  • +380 (96) 258-70-73

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК-Bond без застосування яких-небудь хімічних реактивів робить аналіз якісних показників складу молока.

Серед вимірюваних параметрів — процентний вміст жиру(Fat), білка(Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СОМО)(SNF), кислотності pH і градусах Тернера (Th0), змісту доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока, щільності (Density), температури молока, точки замерзання (Freezing point), лактози (Lactose), провідності (Conductivity) (визначення доданих в молоко солей, миючих та інгібуючих речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин(маститу вимені в корів) і ін

Широко используются в заводских и ветеринарных лабораториях, приемных пунктах, мини-заводах,  и молочных фермах для контроля качества молока.

Анализатор обладает высокой точностью измерения, надежностью, простотой в обслуживании, широкой сферой использования, что позволяет занимать одно из лидирующих мест на рынке приборов аналогичного типа.

Стандартные параметры:

  • Содержание жира  (Fat): 0.1% - 9.0%  ± 0.1%;
  • Содержание СОМО (SNF): 6% - 12%  ± 0.2%;
  • Плотность(Density): 1,020 - 1,040g/сm3 ± 0.0005g/сm3;
  • Белок (Protein):  2% - 6% ± 0.15%;
  • Добавленная вода (Added water): 0,00  -  60% ± 3%;
  • Точка замерзания (Freezing point): -0,400 - -0,6500С ± 0,010 0С;
  • Температура пробы t0: 0 - 500С ± 0,50С
  • * Содержание жира  (Fat): 0.01% - 25%  ± 0.1%;
  • * Лактоза (Lactose):  0.5 - 7,0%  ± 0,2%;
  • * Кислотность pH:  0.00 - 14pH  ± 0.05;
  • * Кислотность Th0: 10 - 30Th0 ± 1,5Th(Градусы Тернера);
  • * Проводимость(Conductivity): 2 - 20 mSm/cm +/-0,3%;
  •  * Приборы комплектуются по отдельному заказу

Характеристики
Основні
Країна виробникБолгарія
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner