ПЧМЦ призначений для визначення вологості зразків харчових продуктів з автоматичним регулюванням температури плит приладу (надалі - прилад) призначені для забезп
Прилад Чижова модернізований цифровий ПЧМЦ призначений для визначення вологості зразків харчових продуктів з автоматичним регулюванням температури плит приладу (в подальшому прилад) призначений для оперативного контролю вологості харчового сировини, напівфабрикатів і готової продукції.
Принцип роботи приладу полягає в зневодненні випарюванням зразка сировини за рахунок його прогріву при необхідній температурі протягом заданого часу. Зневоднення зразків проводиться у спеціальних пакетах. Пакети виготовляють з слабо приклеєною папери типу ротаторної або газетної. Прилад застосовується в лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарської, кондитерської, молочної, мясообрабатывающей тощо).
Опис:
Виріб складається з блоку висушування зразків і електронного блоку управління і контролю. Блок висушування складається з верхньої і нижньої нагрівальних плит, з'єднаних між собою петлею. Верхній блок за допомогою ручки можна відкрити при закладці пакета із зразками. Конструктивно кожен нагрівальний блок являє собою алюмінієву плиту, із закріпленими в них електронагрівальним елементом. Нагрівальні блоки закриті кришками. Електронний блок управління складається з вузла регулювання та контролю температури і вузла завдання часу витримки. Він служить для установки і автоматичної підтримки необхідної температури, а також для візуального контролю температури блоку висушування зразків. Цифровий індикатор дозволяє контролювати поточне значення температури блоку висушування з точністю до 0,1 º с при температурі від 1ºС до 100ºС, і з точністю 1ºС при температурі від + 100ºС до 199ºС . Для контролю часу висушування зразків є таймер, позволяюший встановлювати витримку часу від 1 хв. до 99 хв., або встановити режим з виключенням часу.
Електронний блок автоматично здійснює нагрівання плит і підтримання встановленого значення температури висушування.
Включення таймера часу здійснювати безпосередньо після закладки пакета із зразком сировини між плитами блоку висушування.При работе прибора датчик температуры выдает сигнал, пропорциональный значению температуры, которую имеют плиты блока высушивания. Электронный блок обрабатывает сигнал датчика с целью отображения фактического значения температуры плит и выработки сигналов коммутации электронагревательных приборов. Цифровой индикатор позволяет контролировать текущее значение температуры блока высушивания образцов.
Преймущества:– Быстрый выход на рабочий режим.
– Блокировка работы прибора при перегреве.
– Высокая степень стабильности подержания температуры с помощью электронного терморегулятора.
-Корпус блока высушивания теплоизолирован.
– Повышенная электробезопасность.
– Простота в эксплуатации.
– Удобство в обслуживании.
Технические характеристики:Модель ПЧМЦ
Диапазон устанавливаемых температур высушивания, ºС от+50 до +199
Дискретность устанавливаемых температур, ºС 0,1
Отклонение температуры плит блока высушивания образцов от заданной рабочей температуры не более, ºС±2
Время нагрева блока высушивания образцов до установившейся рабочей температуры не более, мин20
Зазор между соприкасающимися рабочими повехностями плит блока высушивания образцов,мм
Не более 0,1
Діапазон встановлюваних значень часу висушування, хв. 1 – 99
Дискретність встановлюваних значень часу висушування, мін1
Габаритні розміри, не більше
- Ціна: 1 ₴